Art & Kulturë

Teatër Muzikal, Këngë dashurie me korba

Këngë dashurie me korba, një histori dashurie e kënduar live në një skenë teatri me korba dhe muzikantë. Një ëndërr që filloi 20 vjet më parë… Ai me një jete të suksesshme… Ajo një nga ish të dashurat e tij që kthehet për të marrë hak 20 vjet më pas. Gruaja nga përtej nuk është tjetër vecse mirazhi i dashurisë së parë… Ishte një natë me shi…

Këngë dashurie me korba, vjen në 11, 12 dhe 13 maj në orën 20.00 në Teatrin Eksperimental. Një tekst i Bashkim Hoxhës, me regji të Laert Vasilit dhe kostume të Joni Peçit. Një teatër muzikal i folur dhe i kënduar live që nuk do ta humbisni…

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).