Art & Kulturë

Rizgjimi magjik

“Rizgjimi magjik” Performacë nga fëmijët e aktrimit të Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë. Një përrallë ekologjike, protagoniste e së cilës është “Nëna Natyrë”, metaforë e një komuniteti të kujdesshëm kundrejt ambientit që na rrethon. Një udhëtim teatror në natyrë ku flutura, lule, pemë… mundohen të hyjnë në një kopësht i cili transformohet me kalimin e stinëve. Një rrugëtim i shkurtër edukativ në botën e muzikës klasike dhe poezisë simboliste, për të gjithë fëmijët, prindërit, gjyshërit dhe mësuesit, ku gërshetohen muzika e Antonio Vivaldit dhe poezia e Asdrenit. Me regji nga Klaudia Hila Ju ftojmë të ndiqni live premieren ambientaliste “Rizgjimi magjik” pranë sallës së Teatritr të Kukullave më datë 11 Maj, ora 18:00. Ju mirëpresim.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).