Art & Kulturë

Teatër Muzikal, Këngë dashurie me korba

Këngë dashurie me korba, një histori dashurie e kënduar live në një skenë teatri me korba dhe muzikantë. Një ëndërr që filloi 20 vjet më parë… Ai me një jete të suksesshme… Ajo një nga ish të dashurat e tij që kthehet për të marrë hak 20 vjet më pas. Gruaja nga përtej nuk është […]

“Këngë dashurie me korba”

“Këngë dashurie me korba”, shfaqja e cila vjen si teatër muzikor i gërshetuar me atë fizik do shfaqet më 11 maj në sallën Goethe. Prania e 4 instrumentisteve live që ndërveprojnë me aktorët dhe publikun shton ngjyrat e spektaklit. Ndërsa këngët interpretohen live nga aktorët e shfaqjes. Vepra “Këngë dashurie me korba” ka marrë çmimin […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).