Art & Kulturë

Te Latini, live me Kaçinarin

Shumë prej nesh e njohin Kaçinarin nga ditët e tij kur ka qenë konkurrent tek spektakli muzikor “Voice of Albania”.

Edhe pse këngëtari është shkëputur nga ekrani i televizionit, ai vazhdon të japë performanca live në lokalet e kryeqytetit. Eventi i rradhës i tij është tek lokali “ Te Latini”.

I gjendur në bllok, ngjitur me club-in “Lollipop”, mos mungoni të enjten më datë 7 dhjetor për të dëgjuar tingujt e muzikës rock dhe më tepër nga Kaçinari.

Orari: 21.30-23.59.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).