Art & Kulturë

Nuk e dini se ku ta festoni Ditën e Rinisë? Ky DJ me famë botërore vjen në Tiranë posaçërisht për ju!

Të enjten më 07 dhjetor është Dita e Rinisë, ndaj pak party nuk i bën dëm askujt për të festuar rininë që ka në shpirt… apo jo?

Stefano Noferini, DJ me origjinë italiane, producent në  mbi qindra produkte me labelat më në zë si: Toolroom, Deeperfect e Spinnin’ Records, vjen për herë të parë në kryeqytetin tonë.

Ku do e gjeni? Ai do të performojë te DiscoBox, tek Akademia e Arteve. Festa fillon nga 23:55 deri në 06:30.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).