Art & Kulturë

Filmat që flasin mbi të Drejtat e Njeriut, këtë javë në Tiranë

“Movies That Matter” është maratona e filmit që po organizohet nga Ambasada Hollandeze në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut më 10 dhjetor.

Në këtë maratonë do të shfaqen filma që trajtojnë pikërisht këtë subjekt të drejtash dhe rëndësinë e mbrojtjes së tyre për çdo njeri.

Ky event do të zhvillohet tek Tulla Center dhe filmat do të projektohen nga ora 16.00 – 20.00 më 06 dhjetor.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).