Art & Kulturë

Takimi Letrar Tempo Negato

Më 17 Maj, në orën 18:00 në Qendra Rinore e Tiranës mbahet takimi letrar promovues me titull “Tempo Negato” (Kohë e mohuar), me poeten e mirënjohur që e zhvillon aktivitetin e saj letrar në Itali, Denata Ndreca. Poezi, miq, diskutime dhe gjithçka çfarë lidhet ngushtë me letërsinë e saj. Të panishëm do të jenë gjithashtu poetët Erenestina Halili & Liridon Mulaj.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).