Art & Kulturë

Sony & Majk në Amfiteatrin e Tiranës

Një ngjarje e madhe artistike po afron!
Për herë të parë në skenën e Amfiteatrit të Tiranës, Soni Malaj & Majk!
Të admiruar nga të rinjtë dhe jo vetëm! Një performancë si asnjëherë më parë!
1 Maj, ora 20:00 – SONI & MAJK!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).