Art & Kulturë

Kinoklubi Frankofon

Shfaqet filmi Ascenseur pour l’échafaud nga Louis Malle (1958 – 1h32 – Dramë/Triller) Julien Tavernier dhe dashnorja e tij, Florence Carala, gruaja e shefit të tij, kanë hartuar një plan djallëzor për të vrarë bashkëshortin e bezdisshëm. Pasi vrasja është kryer, Julien rikthehet për të hequr një provë të harruar pa dashje, e gjen veten të bllokuar në ashensor nga një ndërprerje e energjisë. Në gjuhën frënge me titra në shqip. Organizuar nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).