Art & Kulturë

Takimi i Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë

Diten e enjte më datën 29 Mars 2018, ora 18 : 00, në ambjentin poshtë Katedrales ” Ngjallja e Krishtit ” Tiranë, do të zhvillohet takimi i Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë. Në të z. Thoma Comëni, pedagog i Akademisë Teologjike, do të mbajë referatin me temë : “ Njeriu dhe jeta e tij në këndvështrimin e bioetikës orthodhokse”. Jeni të mirëpritur!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).