Art & Kulturë

Panair i librit të ri dhe të përdorur

Të premten dhe të shtunën, dt. 30-31 mars, nga ora 10 deri në darkë, Pika pa sipërfaqe organizon “Panair librash të rinj dhe të përdorur” te Logu i Shkëndijës. Do të ketë libra të rinj me ulje, dhe libra të përdorur në shqip dhe gjuhë të tjera me çmime shumë të lira.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).