Art & Kulturë

Tahir Dizdari, Mjeshtri i Turqizmave

Promovimi i librit “Jeta dhe vepra” e Tahir Dizdarit, do të mbahet nesër në orën 16.00 në Hotel Tirana Mak Albania.

______

The promotion of the book “Life and work” of Tahir Dizdar will be held tomorrow at 16.00 at Hotel Tirana Mak Albania.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).