Art & Kulturë

Supermemi i vogël

Dy libra për fëmijë të përkthyer nga turqishtja në shqip do të ekspozohen (për të dy librat 25 njësi), në stacionet e leximit përgjatë Parkut të Liqenit të Tiranës. Fëmijët do të lexojnë në çdo ndalesë pjesë të veprave letrare të botuara në shqip në kuadër të subvencionit TEDA.
_______

Two children’s books translated from Turkish to Albanian will be exhibited (for both books 25 units), at the reading stations along the Tirana Lake Park. The children will read at each stop parts of the literary works published in Albanian within the framework of the TEDA subsidy.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).