Art & Kulturë

Omletë me brokoli. Burim vitaminash dhe fibrash për organizmin tuaj!

Brokoli, një nga produktet e vjeshtës, më të rëndësishme për shëndetin tuaj. Përmban shumë antioksidues si vitamina C, vitamina A, vitamina E, karotenoide, zeaksanthine, vitamina të kompleksit B, zink, kalium, natrium, shumë fibra. Ndikimi i tij pozitiv është në shumë sisteme të trupit. Si do ju këshillonim ta konsumonit? Pasi ta keni larë mirë, vetëm […]

Pesë shenja që tregojnë se trupi juaj është i uritur për vitamina

Dr. Susan Blum, në librin “Plani Shërues i Sistemit të Imunitetit”, ka bërë të ditura shenjat e pazakonta, që tregojnë se keni mungesë vitaminash dhe çfarë duhet të bëni, që të përmbushni vitaminat e nevojshme. “Me ngrënien e ushqimeve të gatshme, nuk është çudi që në ditët e sotme, të gjithë të kemi mungesë vitaminash, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).