Art & Kulturë

Turizmi i bardhë, Valbona destinacioni i preferuar

Sezoni i turizmit dimëror ose turizmi i bardhë, tashmë ka nisur dhe  biznesi privat i ka filluar përgatitjet, ka ngrohur ambientet pritëse dhe kërkon ndihmën e pushtetit lokal dhe atij qendror në mirëmbajtjen e rrugëve e shërbimeve energjitike e mjekësore për të qenë në lartësinë e duhur. Flitet për zonat e veriut të vendit ku […]

Po flet Valbona!

TOKA ju fton te na Bashkoheni! Te marten 22 Maj Ne Destil Hostel Bar, duke filluar nga 19:00 Per: PoFletValbona Po Feston Ndal ndertimit te HEC-eve ne Parkun Kombetar te Lugines se Valbones Nje rast per te festuar, bashkerenduar, bashkepunuar dhe ecur perparaelebrate, Coordinate, and Collaborate, Moving Forward Programi: – Shfaqja e versionit anglisht te […]

Eja Në Gjykatë për Valbonën

Seanca e radhës do jetë një ndër seancat e fundit drejt vendimit të Gjykatës së Shkallës së parë për Valbonen! Do ishim shum te lumtur nëse salla e gjygjit do te jetë plot me Tropojanë por jo vetem, njerëz që e duan luginën e duan Atdheun, prandaj ju bëjmë thirrje te jemi sa më shumë në […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).