Art & Kulturë

Eja Në Gjykatë për Valbonën

Seanca e radhës do jetë një ndër seancat e fundit drejt vendimit të Gjykatës së Shkallës së parë për Valbonen! Do ishim shum te lumtur nëse salla e gjygjit do te jetë plot me Tropojanë por jo vetem, njerëz që e duan luginën e duan Atdheun, prandaj ju bëjmë thirrje te jemi sa më shumë në daten 01/11/2017

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).