Art & Kulturë

Filmi “Tirana viti zero”, vjen nesër tek Parku Rinia

KinoKlub Tirana në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit -Bashkia Tiranë, shfaq filmin “Tirana viti zero” me skenar dhe regji te Fatmir Koçi. Me aktoret: Robert Ndrenika, Nevin Mecaj, Rajmonda Bulku, Ermela Teli, Lars Rudolph, Birce Hasko, Artur Gorishti. Sinops: Pas ngjarjeve tragjike të vitit ’97, Niku 23 vjeçar jeton në Tiranë me të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).