Art & Kulturë

Trajnim “Terapia e Lojes”

“Loja eshte gjuha e privilegjuar nga fëmijët. Ajo u mundëson atyre të shfaqin emocionet vetjake dhe përbën një mënyrë ideale për hapjen e diskutimeve të përqendruara në tema që shpeshherë mund të jenë shumë të ndjeshme. Per kete qellim profesioniste te ndryshem perdorin lojen si teknike ne punen e tyre, per te kuptuar nevojat e femijes per mbeshtetje, dhe nderhyjne me qellim edukimin, zhvillimin e potencialit te tyre dhe mirerritjen” (Play Therapy: The Art of the Relationship (2nd ed.), Landreth (2002)

Trajnimi “Terapia e Lojes”, lehtesuar nga trajner i certifikur dhe me ekspertize shume vjecare ne kete fushe, synon ti pajise pjesemarresit me njohuri dhe nje metodologji specifike dhe praktike te perdorimit te lojes dhe kreativitetit, si teknike baze ne punen me femijet. Kjo metode, eshte e zhvilluar ne Universitetin e Gjeneves dhe aplikohet gjeresish nga shume profesioniste, duke patur nje impakt pozitiv tek mireqenia e femijes.

Tarifa e pjesemarrjes perfshire bazen materiale, certifikimin dhe detajet e organizimit : 3000 lek total per 4 ore sesion module.
Vendi: Tirane, prane Agjencia APA, Rruga Hoxha Tahsim, 100 m mbi Shkollen e Kuqe,Tirane.

Data 25 Nentor Ora 10:00-14:00

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).