Art & Kulturë

Mos harroni nesër Shkëlzen Doli vjen në shesh

Violinisti shqiptar me famë botërore Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës, është ideatori dhe udhëhëqes artistik I projekti “Shkëlzen Doli – Albanian Soul”. Një eveniment artistik gjigand mbarëshqiptar që pritet të kthehet në traditë të përvitshme në Tiranë, por dhe në qytete brenda dhe jasht Shqipërisë. Bazë e këtij mega show do të jetë […]

Shkëlzen Doli në shesh

Violinisti shqiptar me famë botërore Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës, është ideatori dhe udhëhëqes artistik I projekti “Shkëlzen Doli – Albanian Soul”. Një eveniment artistik gjigand mbarëshqiptar që pritet të kthehet në traditë të përvitshme në Tiranë, por dhe në qytete brenda dhe jasht Shqipërisë. Bazë e këtij mega show do të jetë […]

Shkëlzen Dolli vjen prapë në Tiranë

Të gjithë e kujtojmë ende mbrëmjen e 2 janarit, ku violinist i mirënjohur Shkëlzen Doli solli në Tiranë Filarmoninë e Vjenës. Me plis në kokë dhe me një teke raki, Doli i entuziazmoi të gjithë në sallën e Pallatit të Kongreseve. Por duket se ky emocion do të përsëritet edhe njëherë. Mësohet se Shkëlzen Doli […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).