Art & Kulturë

Mos harroni nesër Shkëlzen Doli vjen në shesh

Violinisti shqiptar me famë botërore Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës, është ideatori dhe udhëhëqes artistik I projekti “Shkëlzen Doli – Albanian Soul”. Një eveniment artistik gjigand mbarëshqiptar që pritet të kthehet në traditë të përvitshme në Tiranë, por dhe në qytete brenda dhe jasht Shqipërisë. Bazë e këtij mega show do të jetë muzika shqiptare, por në program do të ketë dhe pjesë të zgjedhura nga muzika klasike botërore.
Shkëlzen Doli prej disa vitesh në koncertet e tij kudo në botë që ai zhvillon ka perfshirë në programin artistik pjesë muzikore shqiptare, duke berë promovimin më të madh të muzikës autoktone Shqiptare kudo në botë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).