Art & Kulturë

Kinoklubi frankofon : Polina, danser sa vie

Përshëndetje të gjithëve, Kinoklubi rikthehet për një vit të ri të pasur me emocione. Në program: të qeshura, të qara, rrëqethje, dashuri … Me qëllimin e vetëm për t’ju shërbyer sa më mirë të mundemi dhe për t’ju ofruar një dritare që sheh nga Franca dhe universi i saj kinematografik, kinoklubi frankofon do të jetë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).