Art & Kulturë

“Kur bie mbrëmja”, Paradë me fenerë

“Kur bie mbrëmja”, Paradë me laterna (fenerë) për inaugurimin në Rrugën e Ambasadave të ndriçimit sipas parimit të efiçiencës energjetike Me ndihmën e Qeverisë Federale të Gjermanisë, Bashkia e Tiranës ka instaluar në Rrugën e Ambasadave ndriçues sipas parimit të efiçiencës energjetike si dhe kanë vendosur një panel diellor për të prodhuar energji të gjelbër. […]

Vespa Parade Tirana 2017

Jane te ftuar te gjithe !!! Festa me e madhe e motorreve vespa ne kryeqytet. Kete vit do te zhvillohet tek Pazari i Ri me 23 shtator. E vecanta kete vit eshte se do ti japim vemendje anes tradicionale te qytetit te Tone! Nuk eshte vetem nje feste motorristesh, por dhe nje aktivitet kulturor dhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).