Art & Kulturë

Facebook ndryshon përmbajtjen e tij, Zuckerberg humb 3.3 miliard dollar si pasojë

Më 11 janar, Facebook filloi të bënte disa ndryshime në mënyrën se si shfaqen postimet dhe videot e ndryshme të përdoruesve në News Feed/ Kryefaqe. Mark Zuckerberg ka deklaruar se ndryshimi i filtrave në Facebook do të bëhet me qëllim për të nxjerrë në pah postimet e miqve dhe familjarëve, duke reduktuar postimet e sponsorizuara […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).