Art & Kulturë

Maja & Liqenet e Skarpës 2474m

Përshëndetje dashamirës të bjeshkeve dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 24 shtator do të organizojë ecjen për në bjeshkën e Opojës, përkatësisht në majën dhe liqenet e Skarpa 2474m. Kjo maje gjendet në Sharrin e Dragashit, mbi disa fshatra si Blaq, Bresanë dhe Zaplluxhë. Në kuadër të majeve Skarpa […]

E Shtuna në Liqenet e Rugovës

ju informojmë se me kërkesën e shumë personave Hiking Njeri do të organizojë ecje në majë te malit te liqenet përrallore të Shtunën më 23 shtator. Pasi para disa jave e organizuam ecjen e njëjtë por moti ishte me mjegull. Në plan është të formohet baza te liqeni i Kuçishtës ndërsa grupi tjeter do të vazhdojë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).