Art & Kulturë

“Tri gra dhe Misugi”, drama nga kultura e largët orientale në Teatrin Eksperimental

Drama “Tri gra dhe Misugi” rikthehet sonte në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” për publikun. Vepra me regji nga Suela Bako do shfaqet në sallën Goethe, duke shënuar dhe shfaqjet e fundit për këtë vit. Në role janë aktorët Suela Bako, Romir Zalla dhe Anila Muçaj, që sjellin për publikun një shfaqje ndryshe […]

Kultura afrikane po gjen një vend ‘lulëzimi’ në kryeqytet. Zbuloni ku dhe vizitojeni!

“African Utopia II” është një event i përmuajshëm që sjell në Tiranë stilin afrikan të të jetuarit. Këtu, ju do të njiheni me kulturën e fisit afrikan Shaka Zulu dhe produktet e tyre organike, të cilat datojnë që prej 800 vitesh më parë dhe që janë bërë të famshme në të gjithë botën. Disa prej […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).