Art & Kulturë

Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona

Merrni pjesë në Konferencën Vjetore “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona”, më 3 maj 2019, ora 09:00, në Hotel ROGNER. Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të këtij projekti zbatuar nga Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit dhe Milieukontakt Shqipëri, dhe financuar nga Komisioni Evropian në Shqipëri. Konferenca është një mundësi e mirë për t’u njohur […]

Orët e Gjelbërta në Park

Edukimi mjedisor dhe mbi të gjitha dashuria për natyrën, nuk duhet të limitohet thjesht me aksionet e herë pas hershme të pastrimit, por me përkushtim të përditshëm për të rritur qytetarë të përgjegjshëm e gjithmonë e më të informuar. Për këtë qëllim Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë ka kënaqësinë të mirëpresë çdo javë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).