Art & Kulturë

Ekspozita fotografike “Viti 1989 Çlirimi” në muzeun Gjethi deri në 30 shtator

Në Muzeun Kombëtar “Gjethi”, është çelur ekspozita fotografike me titull “Viti 1989 Çlirimi”. Ekspozita dedikuar komunizmit rumun si dhe revolucionit antikomunist të ndodhur në këtë vend, vjen si bashkëpunim i Muzeve të Bashkisë së Bukureshtit me Muzeun Kombëtar “Gjethi”. Ekspozita do të qendrojë e hapur deri më 30 Nëntor 2018 për publikun.

Ekspozite Fotografike

Ekspozite e perbashket e Iden Temalit dhe Rozafa Shpuzes. Hapet ne hollin e katit te dyte te Bashkise se Shkodres, ne kuadrin e aktiviteteve qe Bashkia ka organizuar me rastin e festave te 7-8 Marsit.

Ekspozitë Fotografike

Ambasada Austriake dhe Galeria e Artit e Bashkisë Shkodër dëshirojnë t’ju ftojnë cdo ditë deri me date 17 shkurt 2018, në orën 09:00-15:00, në ekspozitën fotografike të fotografit e antropologut austriak Robert Pichler, kuruar nga Edit Pula : “Kthim në kohë. Shqipëria e Viteve 90-të. Flashback. Albania in the 90s” Ekspozita do të qëndrojë e hapur […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).