Art & Kulturë

Ekspozita fotografike “Viti 1989 Çlirimi” në muzeun Gjethi deri në 30 shtator

Në Muzeun Kombëtar “Gjethi”, është çelur ekspozita fotografike me titull “Viti 1989 Çlirimi”. Ekspozita dedikuar komunizmit rumun si dhe revolucionit antikomunist të ndodhur në këtë vend, vjen si bashkëpunim i Muzeve të Bashkisë së Bukureshtit me Muzeun Kombëtar “Gjethi”.

Ekspozita do të qendrojë e hapur deri më 30 Nëntor 2018 për publikun.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).