Art & Kulturë

Programi i filmave që do të shfaqen në kinematë e kryeqytetit këtë javë

Disa prej prodhimeve kinematografike më të pritura për vitin 2017, do të shfaqen premierë në ekranin e madh këtë javë që vjen. Programi më poshtë vlen për të gjithë filmat që do të transmetohen në tre kinematë e Tiranës: Kinema Millenium, Kinema Imperial dhe Cineplexx. “Star Wars: The Last Jedi” do të shfaqet premierë në […]

Filmat që flasin mbi të Drejtat e Njeriut, këtë javë në Tiranë

“Movies That Matter” është maratona e filmit që po organizohet nga Ambasada Hollandeze në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut më 10 dhjetor. Në këtë maratonë do të shfaqen filma që trajtojnë pikërisht këtë subjekt të drejtash dhe rëndësinë e mbrojtjes së tyre për çdo njeri. Ky event do të zhvillohet tek […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).