Art & Kulturë

Programi i filmave në kinema për këtë javë në Tiranë

“Maze Runner: The Death Cure”, seria e tretë dhë njëkohësisht finalja e trilogjisë së famshme “Maze Runner”, do të jepet premierë në kinematë Imperial, Millenium dhe Cineplexx. Filmi ndjek aventurat e Tomas (Dylan O’Brien), ku tani ai dhe gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, në momentin kur hyjnë në një […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).