Art & Kulturë

Beti nga Botimet Living

Përmbledhja me tregime të zgjedhura nga autorë të shquar, si: Alice Munro, Margaret Atwood, Joyce Carol Oates dhe Hart Wegner, synon të sjellë në vëmendjen e lexuesit një letërsi cilësore. Një ndër elementet më të rëndësishme që i bashkon këta autorë në një vepër të vetme, është fakti që të gjitha historitë mund të konsiderohen […]

Armëpushimi, libri i Botimeve Pegi

Nje histori dhimbjeje dhe shprese, mbijetese dhe dashurie per jeten. Marrezia gjermane, Aushvici dhe kampe te tjera simotra mbollen frike dhe vujatje po aq sa shprese dhe etje per te jetuar per ata qe per fat mbijetuan. Vuajtjet e hebrenjve nuk morren fund me shperberjen e kampeve. Pas ardhjes se ruseve pervec gezimit te fitores […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).