Art & Kulturë

Konsumimi i alkoolit përmirëson memorien

Shumicës së njerëzve u ka ndodhur të zgjohen në mëngjes pas një nate të shfrenuar në diskotekë me probleme të kujtesës – të shkaktuara pikërisht nga alkooli. Prandaj, nuk është çudi se titulli mund t’ju befasojë – konsumimi i alkoolit faktikisht mund t’ju ndihmojë në përmirësimin e kujtesës. Sipas një studimi të ri nga Universiteti […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).