Art & Kulturë

Taekwondo në Park

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë së bashku me “Qendra Taekwondo”, “Ortek Taekwondo”, “Combat Tirana” organizojnë spektakël në sportin e Taekwondos ditën e enjte datë 27 Qershor në orën 18:30 tek fushat e Liqent!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).