Art & Kulturë

Shfaqja e baletit “Moulin Rouge” në Amfiteatër

Moulin Rouge – shfaqja e baletit me emrat më të mëdhenj të skenave botërore zbret në Amfiteatrin e Tianës më 5 korrik, ora 20:30. Mbrëmje madhështore nën magjinë e artit botëror.

Biletat mund t’i gjeni: pranë Amfiteatrit ose online në: https://ëëë.myticket.al.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).