Art & Kulturë

Rafadan Tayfa

Një aventurë e re befasuese e Rafadan Tayfa ju pret te @reja.al dhe @kinema_millennium_shkoder .🍿🎞

Në bibliotekën e Kuşçu Babës, anëtarët e Rafadan Tayfa zbulojnë përmes një libri të harruar se një nga tunelet e lashta të Stambollit ndodhet poshtë lagjes së tyre. Fëmijët e kësaj lagjeje vendosin të zbulojnë tunelet dhe të shpëtojnë lagjen e tyre.

Mos mungoni!

______

A surprising new adventure of Rafadan Tayfa awaits you at @reja.al and @kinema_millennium_shkoder.🎞🍿

In Kuşçu Baba’s library, members of Rafadan Tayfa discover through a forgotten book that one of Istanbul’s ancient tunnels lies beneath their neighborhood. The children of this neighborhood decide to discover the tunnels and save their neighborhood.

Don’t miss it!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).