Art & Kulturë

Stina Koncertore Shtator – Nëntor nga Orkestra Simfonike e RTSH

Programi i Koncertit

-Frederic Delius – On hearing the first cukoo in Spring
-Eduars Elgar – Koncert në violonçel në mi minor, Op.85 Solist: Joel Blido
– P.I Tchaikocsky – Simfonia Nr. 5 në mi minor, Op6

Hyrja me biletë:

Blerja biletës mundësohet në sportelin brenda godinës së RTSH ose në hotel përpara fillimit të koncertit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).