Art & Kulturë

Sport/ CrossCountry 2018 – Raundi i tretë

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizojnë Raundin e III të Kampionatit Kombëtar “Crosscountry 2018”.

Starti i garës do të jetë i përbashkët nga liqeni i Saukut të Vjetër në ora 11:00. Numri i pjesëmarrësve është i limituar max. 60 persona.

Mos e humbisni, më 6 maj, ora 08:00 – 15:00.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).