Art & Kulturë

Hemingway Fan Club Albania organizon sot: Swing Marathon Edicioni i 3-të

Hemingway Fan Club Albania organizon: Swing Marathon 3rd edition
International Jazz Day – 30 Prill 2018.

Swing Lovers, gjithçka gati për kthim në kohë! 12 orë muzikë, udhëtim, ngjyra dhe shumë dashuri, si gjithmonë.
Dëshironi të dini më tepër? E zbuloni vetëm në Hemingway bar, ku do të mësoni rreth programit dhe detaje të tjera të asaj dite, kushtuar tërësisht muzikës Jazz dhe atyre kohërave.
Ju falënderojmë!
Senati
Hemingway Fan Club Albania
Tiranë, më 22 mars 1948…. Pse?!…. Do ta zbulojmë së shpejti!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).