Art & Kulturë

SPECIAL OLYMPICS ALBANIA

Special Olympics Albania ju fton të Luajmë të Unifikuar, në Kupën e Gjithëpërfshirjes në disiplinën e Basketboll 3×3 duke festuar aftësitë e atletëve tanë në kuadër të titullit “Tirana Qyteti Evropian i Sportit 2023”.

Së Bashku do të takohemi në datën 8 Prill, pranë Parkut Olimpik Feti Borova me gjimnazet / organizatat dhe klubet sportive që punojnë me sportin e unifikuar, për garat dhe festën e veçantë gjithëpërfshirëse me mbështetjen e Bashkisë Tiranë.

Ndihuni të lirë të ndani linkun më poshtë me miq të tjerë të interesuar. Pjesëmarrja është pa pagesë, e hapur për të gjithë.
Rregullore në link.

Link për regjistime (link in bio): https://forms.gle/36zQGkv8WFPtwq4J7

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).