Art & Kulturë

EUROPA IME / MY EUROPE

“EUROPA IME / MY EUROPE”Collective Exhibition

🗓 Tuesday, 28th of March, 2023 at 4pm 16:
👉Europe House,
📍Papa Gjon Pali II st. Tirana (Al).

Participants:
/ Erblina Dalipi / Albi Yzo / Desara Ndoci / Elona Sylyku / Ened Kuka / Era Bajo / Erisa Breznica / Albina Fetahu / Kristi Simo / Dhurata Begolli / Gresa Gashi / Gention Qeli / Qendresa Krasniqi / Rudina Rashiti / Bajram Llapashtica / Learta Ibraj / Klimt Dinollari / Erleta Lloshaj / Klejda Gjata / Megi Ajdini

Organized by: EU Policy Hub, Albania & SINK Institute, Kosove for Tirana Youth Capital 2022. Curated by Elton Koritari – EJAlbum.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).