Art & Kulturë

Sot Wikipedia paska përvjetor

Prej 17 vjetësh misioni i Wikipedias ka vazhduar falë kontributit të mijëra njerëzve . Që prej 2001 ajo ka grumbulluar artikuj e të dhëna nga e gjithë bota dhe ka bërë të mundur që informacioni i një enciklopedie të jetë i aksesueshëm kudo, pasi nuk është shumë e lehtë të ngresh me vete një enciklopedi.

Të hënën mbasdite mund të bëhesh pjesë e eventit ku do editojmë do pijmë kafe dhe çaj me biskota, dhe do flasim më teper për kulturën e hapur. Tek Open Labs Hackerspace.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).