Art & Kulturë

Sot i shohim gjithandej, por shikoni se si kanë qenë kafenetë në Shqipëri gjatë viteve 20-40

Bar-kafenetë në Shqipëri janë ndoshta biznesi më i përhapur dhe mund të gjesh dy prej tyre në vetëm një qoshe të lagjes.

Statistikat kanë treguar se shqiptarët janë njerëzit që shpenzojnë më shumë kohë se çdo popull tjetër në kafene dhe kjo gjë nuk kishte si të ishte e ndryshme edhe gjatë viteve 20-40.

Mëposhtë ju paraqesim disa fotografi, në të cilat shfaqen lokalet e vogla të asaj kohe.

 

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).