Art & Kulturë

Sot nis java e gjuhës italiane në botë

“Italishtja në skenë” është tema kryesore e edicionit të 19 të Javës së Gjuhës Italiane në Botë, nis sot në Tiranë dhe do të vijoi deri më 27 tetor 2019.

Mbi një mijë aktivitete kushtuar operës dhe teatrit, muzikës popullore dramës, letërsisë dhe melodramës do të organizohen në të gjithë botën për të promovuar italishten si gjuhë të kulturës klasike dhe bashkëkohore.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).