Sot filmi “Le Amiche” te Libraria Tirana Times

Këtë mërkure që vjen do të shfaqet filmi “Le amiche”, nga regjisori italian Michelangelo Antonioni.

Filmi është i zhanrit dramë. Do të sherbehet verë shtepie dhe lëngje frutash.