Art & Kulturë

Sony rikthehet në lojë me modelin e ri të Xperia

Së pari, Sony nuk do të dalë nga biznesi i Smart Phone-ve. Në prezantimin e tyre ata përsëritën diçka që thane edhe në prill: kompania qëndron në biznesin e telefonise në mënyrë që të mund të zhvillojë teknologjinë 5G.

Së dyti, Sony e di se duhet të përmirësohet. E ka pranuar këtë në prezantimin e përmendur.

Së treti, në këtë prezantim bëhen të ditura fushat ku Sony ka ambicie të zhvillohet: në kamera, baterinë, audio, ekran dhe transmetimin e të dhënave ‘wireless’.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).