Art & Kulturë

Sony rikthehet në lojë me modelin e ri të Xperia

Së pari, Sony nuk do të dalë nga biznesi i Smart Phone-ve. Në prezantimin e tyre ata përsëritën diçka që thane edhe në prill: kompania qëndron në biznesin e telefonise në mënyrë që të mund të zhvillojë teknologjinë 5G. Së dyti, Sony e di se duhet të përmirësohet. E ka pranuar këtë në prezantimin e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).