Art & Kulturë

Kalendari i aktiviteteve të Bashkisë Shkodër për muajin Qershor

Kalendari i aktiviteteve të Bashkisë Shkodër për muajin Qershor 2018

01.06.2018 – Dita ndërkombëtare e fëmijëve
01- 03.06.2018 – Festivali i 56-të mbarërkombëtar i fëmijëve
02.06.2018 – Përmbyllja e festivalit të shahut
02.06.2018 – Përkujtimore për Leonard Deda
04-09.06.2018 – “Në qytetin tonë vendosim ne”
09.06.2018 – Festa e Thethit (Hapja e sezonit turistik në Theth)
10.06.2018 – Panair në ditën ndërkombëtare të artizanatit
12.06.2018 – Dita botërore kundër punës së fëmijëve
16.06.2018 – Turneu ndërkombëtar i xhudos “ Nënë Tereza”
18.06.2018 – Fjala poetike me rininë e shkollave të mesme
22.06.2018 – Panairi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit në NJ.A. Guri i Zi
23.06.2018 – Festa e muzikës
23.06.2018 – Dita e Liqenit
26.06- 10.07.2018 – Ekspozitë e fondit të Galerisë së Arteve
29.06.2018 – Panairi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit në NJ.A. Shosh

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).