Art & Kulturë

Skënderbeu në skenat Veneciane

Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko sjell jehonën e Skënderbeut nga Venecia.

Skënderbeu do ngjitet në skenën e Venecias me 6 shtator, pasi opera “Skanderbeg”, e kompozuar nga Vivaldi shfaqet për publikun.

Ministri i Shtetit për Diasporën Majko shprehet se “Gjergj Kastriot Skëndërbeu “pushton” skenat e Venecias. Opera “Skanderbeg”, e kompozuar 300 vjet më parë nga Vivaldi, rishfaqet për publikun në datën 6 shtator”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).