Art & Kulturë

21–27 Maj! Pedalo për në punë! Biçikletën dhe kafen e ke falas!

21 – 27 Maj Bicikletën dhe Kafen e ke Falas!
Boll me Tymin dhe Trafikun!
Pedalo Për në Punë, biçikletën e ke FALAS!
Ecovolis të paguan dhe kafen po shkove në punë me biçikletë!
Deri në 5 Km paguajmë, 30 Lek/Km!
Fike Makinën, Ndiz bicikletën!

Ndrysho TI, të Ndryshojë Tirana!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).