Art & Kulturë

Si të mos e përdorim kaq shumë kripën nëpër ushqime

Shumë prej nesh e adhurojnë kripën dhe kur nuk hedhim shumë nëpër ushqime, ato na duken si pa shije. Por ja si ta ulim gradualisht përdorimin e kripës.

-Hani më pak ushqime të përpunuara dhe më shumë ushqime të freskëta
-Përdorni më pak kripë kur gatuani
-Vendosni pak kripë në tavolinë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).